Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin prefabrik ev satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimension yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık prefabrik ev ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Müstakil konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı prefabrik ev modelleri tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

‘Ne içerisindeyim şehrin ne de dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine prefabrik ev fiyatları yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

prefabrik ev 2024 yılı için beklenen fiyatlar hakkında merak edenler için bu yazımızda prefabrik ev maliyetleri ile ilgili bilgiler paylaşacağız. İoffer Ev olarak, prefabrik ev modelleri ve fiyatları konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page